Het laatste nieuws
John-Adegeest-a.s.r.
Nieuws:

John Adegeest, Directeur IT & Change bij a.s.r., over de Utrecht IT Circle

Tags: Ervaringen

Waarom is a.s.r. lid geworden van de Utrecht IT Circle?

Belangrijk onderdeel van onze strategie is het delen en vergroten van kennis en het bouwen van netwerken, niet alleen binnen a.s.r., maar zeker ook daarbuiten. We zijn daarom enthousiast over de mogelijkheid van de IT Circle om kennis tussen bedrijven met een relevante IT functie onderling uit te wisselen. Deze kennis gaat zeker een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening! Daarnaast is het leren van elkaar ook gewoon leuk en motiverend. En essentieel in ons vakgebied dat zich continu in hoog tempo vernieuwt. De IT Circle is een mooie meerwaarde naast onze IT Academy die we al een aantal jaren binnen a.s.r. IT hebben en waar we voor en door elkaar leren.

Wat heeft de Utrecht IT Circle a.s.r. gebracht? Op welk(e) resultaat/resultaten ben je het meest trotst?

Een aantal resultaten zijn te vermelden. Allereerst een groeiend enthousiasme bij medewerkers voor de mogelijkheden die er bij zijn gekomen. Niet alleen door thema-bijeenkomsten, maar ook zelfs door uitwisselingen en stages. Bij dat laatste leert niet alleen de medewerker, bij terugkomst laten we hem/haar ook een toelichting geven in een sessie van de IT Academy die we intern hebben. Zo profiteren meer collega’s. Daarnaast stellen wij onze IT Academy open voor leden van de IT Circle. Dit heeft twee positieve effecten: leden van de IT Circle brengen andere kennis in de sessies over tafel, wat goed is voor medewerkers van a.s.r. Daarnaast geeft het een positief beeld van a.s.r. doordat we hier op een eenvoudige en laagdrempelige wijze een bijdrage leveren.

Wat is volgens jou de meerwaarde van de Utrecht IT Circle voor jou organisatie? 

Vergroten van de bron van kennis en ervaring. Ondanks dat we een redelijk grote IT functie hebben, zijn we kennistechnisch klein. De IT Circel verbreed zeer laagdrempelig de mogelijkheid om kennis vanuit andere organisaties tot je te nemen.

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact