Het laatste nieuws
Politieauto
Nieuws:

Expertise Circle Europese Aanbestedingen komt voor de 3de keer bijeen

Tags: Kennisbijeenkomsten

Op 1 september kwam de Expertise Circle Europese Aanbestedingen voor de derde keer dit jaar bijeen. Aanwezig waren Defensie, UU, HU en Politie.

Eric Faase van de Universiteit Utrecht vertelde over de bijeenkomst: "Het ging onder andere over de wijze waarop de Politie haar inhuurdesk heeft ingericht, zowel organisatorisch als procesmatig. Wederom bleek, ondanks de onderlinge verschillen tussen de deelnemende instanties, dat veel issues en uitdagingen herkenbaar zijn. De Politie is al veel verder gevorderd in de implementatie, maar de Universiteit Utrecht loopt in de conceptfase momenteel tegen gelijksoortige zaken aan. Geruststellend, bemoedigend en vooral leerzaam!

Het tweede onderwerp betrof een interessante presentatie van Hogeschool Utrecht over de toenemende IT infrastructurele aspecten bij het realiseren / renoveren van vastgoed. Wat me het meest is bijgebleven is dat men qua IT infrastructuur al een aantal standaarden ‘vooruit’ zou moeten denken bij de realisatie van nieuwe onderwijsgebouwen.

Twee boeiende onderwerpen in een prettige sfeer en open setting. Absoluut de moeite waard."

De volgende bijeenkomst vindt in Q1 2016 plaats. De onderwerpen die dan worden besproken zijn ‘Bonus-/Malusregeling (EA Netwerkapparatuur) Politie’ en ‘Resultaten van de EA Audiovisuele Middelen en de uitnutting van het contract bij de HU’.

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact