Het laatste nieuws
Lies-Timmermans
Nieuws:

Change- en Releasemanagement proces

Tags: Uitwisselingen

Samen met Marian van Beek (Changemanager) is Lies Timmermans, overall Release Coördinator van a.s.r., op donderdag 9 april 2015 op bezoek geweest bij het St. Antonius Ziekenhuis. Doelstelling van dit bedrijfsbezoek was om kennis uit te wisselen over het Change- en

releasemanagement proces en zo te weten te komen hoe andere organisaties dit proces hebben ingericht en er in de praktijk mee werken. Voor Lies was dit bedrijfsbezoek zo’n succes dat zij inmiddels ook een bezoek heeft afgelegd bij de Politie in Driebergen.

Om het St. Antonius Ziekenhuis te helpen heeft Lies de a.s.r. releasekalender en de quick reference cards van Change- en releasemanagement meegenomen. Het mooie is dat je elkaar op deze manier kan helpen.

Als reactie op het bezoek zegt Teun Jan Pelgrim, Senior Medewerker Beheer van het St. Antonius Ziekenhuis: "Ik heb onze meeting heel erg gewaardeerd. Ik ben erg blij met de quick reference card die zij heeft meegestuurd. Deze versie levert voor ons al veel ideeën op."

"Warm aanbevolen!" zegt Lies op de vraag of ze deelnemen aan de IT Circle aanbeveelt aan anderen. "Je maakt nieuwe contacten, breidt je netwerk uit en ziet waar je zelf staat in jouw vakgebied. Het is heel interessant om op je eigen vakgebied te kijken hoe het bij anderen gaat."

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact