Het laatste nieuws
Talentontwikkeling
Nieuws:

Talentontwikkeling bij het St. Antonius ziekenhuis

Tags: Uitwisselingen

Bij de ICT-afdeling van het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht wordt gewerkt aan het opzetten van een talentenprogramma. Om ideeën op te doen is via de IT Circle contact opgenomen met a.s.r. Begin april hebben twee vertegenwoordigers van het ziekenhuis een bezoek gebracht aan de IT&C Talentenpool van a.s.r.

​Het St. Antonius ziekenhuis wil een talentenprogramma opzetten voor medewerkers die door hun leidinggevende en HR gekenmerkt worden als toptalent. De vertegenwoordigers van het St. Antonius ziekenhuis waren dan ook verrast, maar tegelijk ook enthousiast over de andere insteek van de IT&C Talentenpool: ambitieuze medewerkers moeten zichzelf aanmelden en kunnen na een selectieprocedure aan hun eigen leerdoelen werken. Uitgangspunten daarbij zijn: leren met plezier en in je eigen tijd. Je krijgt bij de talentenpool een podium geboden waarbij je jezelf op een andere manier kunt ontwikkelen dan tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Hoofdrol voor talent

Na afloop liet Leo Arendshorst, Manager ICT Productontwikkeling bij het ziekenhuis, weten het een zeer leuk en leerzaam bezoek te hebben gevonden. “Hier word je blij en enthousiast van, zoveel energie en zelfinitiatief. Bij de IT&C Talentenpool hebben de talenten zelf de hoofdrol”, aldus Leo.

Binnenkort zullen de leden van de IT&C Talentenpool ook een bezoek brengen aan het St. Antonius ziekenhuis. Alles vanuit het oogpunt van persoonlijke ontwikkeling, leergierigheid en interesse.

Talentenpool

De IT&C Talentenpool is een groep ambitieuze medewerkers aan wie het MT IT&C een mogelijkheid biedt om zich te ontwikkelen op een andere manier dan hun reguliere werkzaamheden. Zij doen dit voor een periode van maximaal twee jaar.

Bron: IT&C Talentenpool, Dennis Pieters/Matthijs Volkers

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact