Het laatste nieuws
Nieuws:

Zorgverzekeraar ONVZ nu ook binnen de Utrecht IT-Circle

Tags: Persbericht

Zorgverzekeraar ONVZ heeft de samenwerkingsovereenkomst met de Utrecht IT-Circle - onderdeel van IT-Circle Nederland - getekend.  Andere deelnemende organisaties binnen deze circle zijn verheugd IT-kennis en -ervaring binnen een nog grotere groep te delen en ontwikkelen. Organisaties die al actief deelnemen aan de Utrecht IT-Circle zijn: IVO Rechtspraak, a.s.r., UMC Utrecht, SSC-Campus, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Kamer van Koophandel, Ministerie van Defensie, Gemeente Utrecht, Rabobank Groep, KNMI en Politie.

‘De activiteiten en thema’s binnen de circles sluiten mooi aan bij de waarden die wij al hanteren bij ons denken en bij het uitvoeren van onze activiteiten. Waarden als deskundigheid, verdieping, durf om te leren en verbeteren en wendbaarheid zijn binnen ONVZ opgenomen in ons bedrijfsprofiel. Het delen van IT-kennis en –ervaring binnen de circle past daar prima in’, zegt Rikky van Osch, CIO / Manager Datacare bij ONVZ.

Toenemende interesse in deelname aan IT-Circles
Karen van der Zanden, directeur IT-Circle Nederland, meldde tijdens de ondertekening van het samenwerkingsverband, dat de circles groeien qua aantal deelnemers én qua spreiding binnen Nederland. Momenteel kunnen organisaties aansluiten bij IT-Circles in Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Utrecht en Oost-Nederland.

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact