Het laatste nieuws
img0105
Nieuws:

Round table Portfoliomanagement

Tags: Kennisbijeenkomsten

Op woensdag 14 februari waren we welkom bij de dienst ICT van de Politie voor de sessie Portfoliomanagement. Tijdens deze sessie is een presentatie gegeven door Jeanine Florie, Portfolio Manager bij de Politie. Binnen de dienst ICT van de Politie is een procesmodel Verandermanagement opgesteld waarbij de vraag hoe je de veranderpositie in beweging krijgt. Welke stappen zie je bij verandermanagement, welke tooling kan worden ingezet en hoe pak je dit aan?

Er ontstonden leuke discussies bij de uitleg van het model waarbij ervaringen werden gedeeld vanuit andere organisaties. Bij iedere organisatie worden dezelfde vraagstukken en moeilijkheden ervaren. Welke tooling kan worden ingezet en hoe pak je dat aan, hoe rapporteer je, hoe landt het in de organisatie, welke stappen zie je bij Verandermanagement?

Ook is er bij een aanwezige organisatie de moeilijkheid dat Portfoliomanagement gezien wordt als onderdeel bij Informatie Voorziening. Al met al een interactieve ochtend waarbij veel ervaringen met elkaar zijn gedeeld en besproken. Vrijwel alle organisaties hebben via de evaluatie een positieve terugkoppeling gegeven en daarbij een aantal onderwerpen voor een mogelijke vervolgsessie.

Via de coördinator van de circle binnen jouw organisatie kan informatie worden gevraagd over de geplande sessies en bijbehorende onderwerpen.

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact