Het laatste nieuws
contract--en-leveranciersmanagement
Nieuws:

Contract- en leveranciers management

Tags: Kennisbijeenkomsten

Hoe worden de leveranciersprestaties goed inzichtelijk en hoe borg je dit? Hoe houd je goed controle op de aansturing van de veelheid leveranciers en hoe stem je verschillende SLA’s goed af? Gebruik je wel of niet de ARBIT? Hoe zorg je voor duurzaamheid in de keten? Neem je de AVG wel of niet op in de algemene voorwaarden?

Zomaar een greep van de onderwerpen die door deelnemers van 10 verschillende organisaties uit de IT-Circles zijn besproken tijdens een Round table van de Utrecht IT-Circle bij Universiteit Utrecht over Contract- en leveranciersmanagement.

Aloysia Kluck, Johan Esselink en Edward van den Hout van team levman openden de Round table met een presentatie over de inrichting van het contract- en leveranciersmanagement bij de Universiteit Utrecht. Tijdens een presentatie werden de deelnemers onder andere meegenomen langs software asset management, de procedures rondom Europese aanbestedingen, verwerkersovereenkomsten, FIRA en sociale voorwaarden.

Ondanks de verschillen tussen de organisaties; wel of niet commercieel, veel of weinig directe inkoop, zijn de zaken waar Universiteit Utrecht mee te maken krijgt heel herkenbaar voor de andere deelnemers. De bijeenkomst heeft veel onderwerpen opgeleverd voor vervolgsessies over Contract- en leveranciersmanagement, o.a. Regie op leveranciers, Smart Contracting, Samenwerking met Leveranciers.

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact