Kamer van Koophandel

Tags: Deelnemers

De Kamer van Koophandel

Wij helpen ondernemers starten, innoveren en ondernemen, in binnen- en buitenland. Wij doen ons werk waar de overheid een rol heeft, maar laten zoveel mogelijk over aan de markt zelf.

We zijn een landelijke, middelgrote publieke organisatie met 1500 medewerkers en zijn te vinden op 19 plekken in Nederland. Onze websites KvK.nl en Ondernemersplein.nl zijn onze grootste filialen. Met betrouwbare en actuele digitale informatieproducten en verschillende diensten zorgen we dat ondernemers groeikansen optimaal kunnen benutten.

Een indruk van ICT

Binnen onze organisatie neemt ICT een steeds belangrijker  plek in. Er werken ca. 220 medewerkers. Het merendeel in Woerden waar de backend thuishoort en web-ontwikkeling in Utrecht en Rotterdam.

Werken met innovatieve tools

Gezien de publieke functie van de website zijn veiligheid en stabiliteit onze hoofddoelen. Binnen dat kader gaan we met onze tijd mee en lopen vaak voorop ten opzichte van andere bedrijven. Samen werken we aan een website die is opgebouwd in .NET, HTML5, CSS3 en Javascript. In de backend wordt vooral Java gebruikt en werken we met een modern PAAS-platform voor de applicaties.

Multidisciplinair werken & Scrum/DevOps

Wij zijn best trots op hoe we samenwerken: agile, met scrum en Devops in een bonte collectie van KvK-medewerkers en externe specialisten. De sfeer en houding in de teams is sociaal en samenwerking gericht. Zijn we niet fysiek op kantoor, dan houden we contact via digitale middelen.

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact