Organisatie

Bestuur
Utrecht IT-Circle is een samenwerkingsverband van diverse organisaties in de regio Utrecht die met elkaar kennis delen op het gebied van IT. De eindverantwoordelijke ICT functionarissen nemen namens hun organisatie hieraan deel en bepalen ook gezamenlijk de koers.

Bestuur Utrecht IT Circle:
Corné Mulders - CIO UMC Utrecht
Myriam van Rooij - Directeur en CIO KNMI 
Paul Fouarge - Voorzitter Stichting IT-Circle Nederland en Directeur C2Results

Namens hun organisaties nemen de volgende eindverantwoordelijken ICT deel aan de Utrecht IT Circle: Kees Tuinman (a.s.r.), Ron Kolkman (Defensie), Eric Moolenaar (Defensie), Siem Huijsman (Gemeente Utrecht), Eric van den Bos (Hogeschool Utrecht), Myriam van Rooij (KNMI), Ton Bosman (Kamer van Koophandel), Marc van den Berg (PGGM), Karel Bruikman (Politie), Wilfred Reinhard (St. Antonius Ziekenhuis), Peter van Schaik (Spir-it), Carolien Besselink (Universiteit Utrecht), Corné Mulders (UMC Utrecht) en Bennie Bloemberg (SSC-Campus)

Coördinatoren
Iedere deelnemende organisatie benoemt een UIC-coördinator. De coördinator is samen met C2Results operationeel verantwoordelijk voor de Utrecht IT-Circle. 

C2Results
C2Results is continue op zoek naar het tot stand brengen van waardevolle netwerken. We creeren duurzame samenwerkingsverbanden om mensen met elkaar in contact te brengen en zo kennis en expertise breed beschikbaar te maken.

Voor het management van de Utrecht IT-Circle is namens C2Results verantwoordelijk:
Maarten Waterman (maarten.waterman@c2results.com)

Benieuwd naar onze andere IT-Circles?
Amsterdam IT-Circle (AIC)
Eindhoven IT-Circle (EIC)
Rotterdam Den Haag IT-Circle (RDIC)

Deelnemen aan UIC of inschrijven voor de newsflash?
Meld je bij ons aan!

Contact